Bátrak

A bátrak köztünk járnak.

Friss topikok

2014.03.12. 16:20 Bátrak

Hamarosan indulunk!

mozika.jpgA bátrak köztünk járnak, csak észre kell őket venni. Hol ér véget a bátorság és hol kezdődik a vakmerőség? A hamarosan induló blogban olyan emberekről írunk majd, akik valamilyen tettükkel kiérdemelték, hogy bátornak nevezzük őket. 

Vajon a bátorság mindenkiben megvan, csak vannak, akikből csupán akkor jön elő, amikor már minden kötél szakad? Jó kérdés, az viszont biztos, hogy akikről ebben a blogban írunk majd, egytől egyig kiérdemelték ezt a jelzőt. Mert mertek kockáztatni, újítani és nem adták fel akkor sem, ha a hallálal kellett szembenézniünk.

Sokféleképpen mutatkozhat meg a bátorság, és még több jó sztorit szül. Ráadásul ott van a hétköznapi emberekben is, róluk pedig nem szóltak még a történelem krónikásai. Erre hivatott ez a blog, hogy egyrészt felidézze a múlt nagy bátrait, másrészt, hogy szóljon kicsit a hétköznapok bátrairól is.   

Szólj hozzá!

Címkék: bátorság bátor bátrak


A bejegyzés trackback címe:

https://batrak.blog.hu/api/trackback/id/tr695856872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása